2014. szeptember 28., vasárnap

Semmi sem könnyű 1. fejezet

"Befejezem, csak ne hagyj itt!"


     - Minseok hyung - léptem be a konyhába egy mosollyal az arcomon. Ilyenkor már tudta, hogy egyel több adagot kell mindenből kivenni a hűtőből. Gyakran volt, hogy Minseok hyungot kértem meg arra, csináljon nekem is egy szendvicset, ha láttam őt a konyhában.
     Ha főzésről volt szó, akkor inkább csak zöldségeket pucolt, és  rám hagyta a többit, de az ilyen hidegételekben mindig is ő volt a jobb. Nem mintha olyan nehéz lett volna egy szendvicset összedobni, de valahogy mindig jobban csinálta (bárkinél). Vagy lehet csak azért esett jobban, mert bennem volt, hogy nem én készítettem.
      - Mindjárt - mondta, majd olyan precizitással kezdte el összevágni a kenyeret, mintha életek múltak volna rajta. Lefektettem a fejemet az asztalra, és úgy néztem, hogyan ténykedik a pultnál, mikor megjelent Jongdae is.
      - Hyung, nekem is! - dünnyögte, ahogy bozontos haját még jobban összetúrta. Kivett egy hideg vizet a hűtőből, és a másfél literes üvegből legalább egy litert leivott.
        Visszanéztem hyung, aki azóta még egy szendvics készítésének állt neki.
      - Kérsz, hyung? - tolt elém egy chipses zacskót Jongdae. Ő meg én voltunk a legnasisabbak a csapatban, és ezt senki nem is tagadta. Gyakran megszólt minket Luhan, hogy elhízunk, aztán meg kapunk menedzser hyungtól, de ez sosem hatotta meg egyikünket sem.
       Bambán elvigyorodtam, majd egy jó nagy marokkal nyúltam is a finomságért.
       - Itt van - nyomta a kezünkbe a kész szendvicset hyung. - De este nem kéne ennyit ennetek - dünnyögte a chipses zacskóra mutatva. Mi csak pislogtunk rá, erre ő vállat vont és a precízen elkészített tornyos szendvicsét kézbe fogva, visszaindult a szobájába.
       - Van még gumicukrom is - fordult vissza hozzám Jongdae csillogó szemekkel.
       Furcsállottam, hogy bármiből adott nekem: a félvezetőzött nasijaiból is, mivel elég... hát mondjuk ki őszintén, sóher volt e téren.
       - Most szerintem ennyi elég lesz - emeltem fel a maréknyi chipsemet és a szendvicsemet -, de köszi - ezzel a szobámba mentem, ahol már Luhan a telefonjával bíbelődött, ami azt jelentette, hogy mindjárt alszik.
        Általában sokáig fennmaradtunk és beszélgettünk egymással - inkább szórakoztunk -, de ha a telefonja került a kezébe, az úgy hatott rá, mint egy altató.
      - Jó éjt - nyammogtam neki teli szájjal, mire ő felnézett a kijelzőről.
      - Még a végén lefogysz - ironizált, mire én csak bután elmosolyodtam.
      Halkan bekészültem az ágyamba, megettem a szendvicset és a maradék chipset, majd elővettem a laptopom és az ölembe helyeztem. A szokásos tevékenységeimet végeztem - zenehallgatás, videózás és a rajongói oldal látogatása -, mikor megpillantottam, hogy valaki üzent nekem.Rámentem a kis narancssárgán világító ikonra, s mikor megláttam, hogy Chanyeol az, sóhajtottam egyet.
      Tíz napja folyamatosan azzal zaklatott, hogy unatkozik, és hogy nézelődött neten. Rátalált valami történetes oldalra, ahol - elmondása szerint - szétröhögte magát.

Channie92: 
      Hyung, nem hiszed el, de találtam egy akkora barom történetet. XD Én szétröhögtem magam. Ilyen baromságokat hogy tudnak kitalálni a rajongók, meg egyáltalán minek? 

YixingLay: 
    Chanyeol-ah, már mondtam, hogy ilyenek a rajongók, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Inkább menjél aludni, jó? 

Channie92: 
    Ne már, hyung! Már két hónapja nem láttuk egymást, tökre messze vagytok tőlem, hiányoztok, te meg csak így lerázol? :O 

    Jön az érzelmi zsarolásával - forgattam meg szemeimet, majd Luhanhoz fordultam, hogy rásózzam Chanyeolt, de úgy látszik ő már rég aludt.

YixingLay: 
     Jó. Beszélgessünk. 

Channie92: 
    Yuhuh. :D Tisztára unatkozom. Ma nagy volt a hajtás, és mindenki bealudt. Én meg még nem tudtam, mivel Baek itt horkol mellettem. -.- 

YixingLay: 
    Hm... Érdekes, Chanyeol-ah. 

Channie92: 
    De úgy örültem, hogy te fent vagy. Luhan hyung is volt az előbb, de már egy ideje nem ír vissza. 

YixingLay:
    Igen, bealudt telefonnal a kezében. xD 

     Így, hogy megemlítettem, rápillantottam az alvóra. Elmosolyodtam, majd felálltam és kihúztam kezéből a telefont. Amikor nagyon álmos volt, mindig kifolyt a nyála, most sem volt másképp.

YixingLay: 
     Lu ge-nek folyik a nyála. XD 

Channie92: 
    Áh. xD Hyung, fényképezd le nekem! Jó lesz, ha kérni kell tőle valamit.

YixingLay: 
     Na, jó. Azért olyan szemét én sem vagyok. :D Amúgy meg mi újság? 

Channie92: 
     Semmi, mindenki csak kikészít. Mostanában nagyon sokat gyakorlunk, és nagyon fárasztó. T_T De... Úr isten. xD Hyung, mit találtam. Hát ez... Miért ilyen idióták a rajongók? 

      Nem kérdeztem vissza, tudtam, hogy úgyis ír, mert nem bírja ki.

Channie92: 
    Lehet, ezért horkol! XD
YixingLay: 
     Szegény gyerek. De meg kell, hogy mondjam, ez tényleg vicces. xD De... ehhez hogy jönnek a rajongók?

Channie92: 
    Hát, hogy nem csak képeket nézek, de hülye történeteket is. Hyung, ezek tényleg elvetemültek. Egy olyat találtam, ahol én egy gyökér depressziós vagyok. Miért? Miért lennék az? 

YixingLay: 
    Szerintem elköszönök. 

Channie92: 
    Ne! NE, HYUNG! Befejeztem, csak ne hagyj itt, mert nagyon unatkozni fogok.  :(

YixingLay: 
    Kétlem, mert nagyon elvagy a kis képekkel meg írássokkal. ;)

Channie92: 
    De hyung. Te is kikészülnél. Várj, keresek rólad is egy valamit.

     Jézusom, inkább ne!

Channie92: 
   XDDD Ez tisztára te vagy, hyung! Le sem tagadhatnád. Még a rajongók is ennyire ismernek. xD ÁH... 
YixingLay: 
    Öhm...

Channie92: 
    Várj, van jobb is: 
Mi ez a fej, hyung? XD 

YixingLay: 
     Na, várjál... 

     Belekezdtem a keresésbe én is, csak hogy ne csak rajtam nevessen. Nagy hévvel kutakodtam Chanyeol után, de annyi... "érdekes" képet találtam, hogy nem tudtam neki küldni semmi olyat, amin nem Baekhyunnal szerepelt volna.

YixingLay: 
    Igen egybe vagytok nőve. XD


Channie92: 
    Neeeee, hyung! Miért pont Baekhyunnal? Napok óta az ilyen szarokon lógok, és már kezdtem unni, hogy mindenki vele tesz össze. Miért nem Jonginnel vagy Kyungsoo-val vagy akárkivel....? Nem értem, miért hyung, mikor a többiekkel is ugyanúgy vagyok...

YixingLay: 
    Te tényleg ezeket nézegeted? De várj... Én ezekről mindig lemaradok. Engem kivel szoktak összetenni? 

Channie92: 
    Hyung, te mindig le vagy maradva... De amúgy.... Nem tudom. O-o

YixingLay: 
     Szép. Napok óta ezekkel a baromságokkal zaklatsz és még azt sem tudod, kivel tesznek össze? :D Még a végén megsértődöm. xD 

Channie92: 
    Várj keresek valamit...

    Amíg Chanyeol keresett, addig én is utánanéztem, én mégis kivel vagyok. Kíváncsi voltam rá, akármilyen hülyeség is volt. Igaz, ezeket azért tudnunk kellett volna, de én valahogy mindig elkerültem az ilyeneket. Igazából már megszokásból jött minden érintkezés, szóval annyira nem figyeltem éppen kit ölelgetek, mert mindenkit ugyanúgy szerettem. Tudtam, hogy a rajongók ezeket szeretik, de sosem gondoltam, hogy valakivel konkrétan jobban szeretnének látni.
    Mielőtt valamit is találhattam volna, Chanyeol üzent.

Channie92:Elvileg ez a legnépszerűbb Xing páros.

     Amikor megláttam a képet, egy pillanatra megálltam. Nem azért, mert meglepett volna a kép, vagy az, hogy vele tesznek össze, csak... hiányzott. Percekig nem is válaszoltam neki, mert elfogott az a hiányérzet. Érzékeny voltam - ezt mindenki tudta -, de mindig próbáltam magam tartani.

Channie92: 
   Hyung, itt vagy? 

Channie92: 
    Hahó! 

YixingLay: 
     Itt vagyok, csak... 

Channie92: 
     Nekem is hiányzik...

   Egy ideig még néztem azt a képet, míg Chanyeol egy újabb üzenetet nem küldött.

Channie92:

Nem véletlen, hogy egy szobában vagytok... XDD

YixingLay: 
     Mi barátok vagyunk. 

Channie92: 
   Mert mi nem Baekhyunnal? XD Ezt most úgy mondtad, mintha lenne valami alapja. XD

YixingLay:

Így néznek egymásra a barátok? XD

      Hát az éjszaka végig azzal telt, hogy egymást szívattuk jobbnál jobb képekkel. Teljesen elszórakoztunk. Nem hittem volna, hogy a rajongók vágott képei ennyire viccesek lehetnek. Némelyiken elfintorodtunk, de azokon is csak kínosan röhögtünk.

YixingLay: 
    Na, jó. Ne küldj ilyeneket, mert nehéz visszatartani a nevetést, és az sosem jó, ha Lu ge felkel. Tudod milyen. 

Channie92: 
    XD Hát nekem ilyen problémáim nincsenek, mert Baek úgy alszik, mint egy bunda.

YixingLay: 
     Na, jól van, Chanyeol-ah. Örülj, hogy hajnal háromig veled beszéltem, de én most lépek. Muszáj, mert korán gyakorlunk a többiekkel. Gondolom nektek is ez a program, szóval aludj, mert még olyan karikákkal kelsz, mint Zitao szokott általában. 

Channie92: 
    Ez mi az isten? :O 

"- Haver… te komolyan, kajakra BUZI vagy? – emelte meg szemöldökét, és enyhe fintort vágott a „buzi” szó kimondása közben.
- MI?! Miért lennék én buzi?? – hőköltem hátrébb a székemben felháborodva.
- Chanyeol… - jött vissza Kai egy korsó sörrel a kezében, és ismét leült a helyére. Sajnálkozó tekintettel immár ő is a szemembe nézett. – Láttunk mindent.
- Mit??? – egyre kétségbeesettebb kezdtem lenni.
Ne… ne, tuti hogy Baekhyunnal…
- Ma, a parkban. Láttuk, ahogyan egy férfival csókolózol, Chanyeol. – folytatta Kai, és elkomorult képpel forgatta az asztalon gyöngyöző sörét.
- Bocs, Chanyeol, de én ki nem állhatom a buzikat. – állt fel onnét a sörével Kris, és elindult valahová. Én tátott szájjal meredtem a kocsma kidíszített falára, és nem tudtam se köpni, se nyelni; nem tudtam elhinni, hogy tényleg ez történik.
- Chanyeol… - szólított meg ismét Kai, és kissé közelebb hajolt hozzám. Én nem tudtam hozzá mit fűzni, még csak ránézni sem: egyre vörösödő és vörösödő képpel néztem a semmibe. – Ne haragudj, de nekem gyerekem lesz. Egyszerűen… meg kell óvnom őt is attól, hogy bármi ilyennel kapcsolatba kerülhessen. Ez egy… szörnyű, helytelen dolog! Gondold át, haver! Ez szörnyű! – állt fel ő is onnan, és pár másodperc múlva már egyedül üldögéltem az asztalnál.
Ezt nem hiszem el." 

Ez mi a tökööööööm? :OOOO 

YixingLay: 
    Öhm.... Már megint olvasol? 

Channie92: 
    Nem, nem, csak... beletekertem egy ficibe és... Ez mi? Jongin cserbenhagy engem. T_T Miért pont Jongin, pedig ő a kis maknae-m? Miért ő? Yifan hyungról meg nem is beszélek... :'(

YixingLay: 
    Chanyeol, én azt hiszem itt az ideje, hogy aludj! Szia. 

      Egy gyors válasszal le is ráztam, nem foglalkoztam azzal, hogy "elköszönjön" tőlem, mert tudtam, úgysem az következett volna. Kikapcsoltam a laptopom, majd az ágy mellé tette, mielőtt jól betakaróztam volna. 
     Minek olvas ilyeneket egyáltalán? Chanyeol nagyon idióta!

6 megjegyzés:

 1. Kaysssshhh te nő komolyan itt reklámozol engem folyton. XD <33333 Imádlak. Komolyan nem hiszem el. Képes voltál beleidézni! Hát megeszlek!!!!!! >____<

  Amúgy nagyon nagyon tetszett és kíváncsian várom mi lesz a következőben. Olyan jól átadtad Chanyeol személyiségét, legalábbi én is így képzelném el :D Meg ezek a képek. XD De egyébként még csodálkoztam hogy Chanyeol pont azt idézte, azt hittem a pornórendező dolog jobban megdöbbentette volna.XDD
  Mondjuk azon inkább Baekhyun lepődne meg. :D
  Yixing olyan kis közönyös, de mégis jólelkű és végighallgatja. XD Annyira jó. :D Tényleg nem tudok mást, csak várni hogy mi lesz. Remélem mindenki benne lesz. :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A reklám az menni fog nálam. :D
   Amúgy meg Chanyeol karaktere kicsit más lesz, vagyis... nagyon, de mivel csak ennyit lát belőle Yixing, ennyit írok le belőle. :D
   A pornórendezős dolog tényleg Baek meglepetése lenne, nem Chané. :D És Yixing tényleg közönyös. xD Na, de ennél értelmesebb választ nem tudtam kinyomni magamból. xD DE tényleg. Köszi a véleményed. :D

   Kiri

   Törlés
 2. Megint olvasni támadt kedvem és kapásból ide jöttem, hátha van valami fincsi. Ilyen tipisú műből nem sokat olvastam még, de ez nagyon tetszik. Nagyon eredeti h chatelés formájában megy az esemény. Az pizzás ficiből az idézést kapásból felismertem, nem sok kellett ahhoz hogy felvisítsak örömömbe XD Látod Kitty micsoda hatásod van :D A képek meg haláliak, nagyon tetszik, csak így tovább! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fincsiiiii... :D Ügyes vagy, hogy idetaláltál, örülök neki. :D Az idézet meg nem is tudom, hogy jutott eszembe. XD Várd a további részeket. :D Cukor vagy, köszi a véleményt.

   Kiri

   Törlés
 3. Szia!
  A minap végre belekezdtem ebbe a történetbe - egy ideje már szemezgettem vele, fel is írtam magamnak, hogy el akarom majd olvasni. Hát, ennek most eljött az ideje, mert suliban volt jobb dolgom is, mint figyelni. Úgyhogy igen, belekezdtem és csak nagy önuralom árán tudtam nem felröhögni minden egyes képen xD Tejóóóég. Én még sosem olvastam ilyen történetet, amiben chatelnek az emberek, számomra ez újdonság volt, de baromira tetszett=D Huh, komolyan, mintha magamat látnám, amikor pihentagyú vagyok és megtalálok valakit a hülyeségeimmel és küldözgetem a hasonló képeket =D Eddig nagyon tetszik a történet, kíváncsi vagyok, hogyan alakul majd tovább a történet^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, Minseo ne tudd meg, hogy örülök neki, hogy te itt vagy, és olvasod a történetem. :D Naaaaagyon jó. :D
   XDDD És még az órán sem figyelsz... de rossz gyerek vagy te. :D Azért örülök, hogy az eleje ilyen vicces lett. :D Az első két rész tényleg poénosabb, a további már nem annyira, mert később is írtam meg őket. Volt egy kisebb kihagyás, nem tudom miért, és teljesen átcsapott ilyen melankolikusabb semmiségbe. XD Nem tudom, hogy miért. :D És köszi a véleményed. :D Jól esik nagyon. :D

   Kiri

   Törlés