2014. december 17., szerda

Semmi sem könnyű 3. fejezetTe vagy a megértő hyungA beszélgetésünk után furcsamód nem írt másnap Chanyeol. Sőt... harmadnap sem, és aggasztott engem. Hetek óra azzal zaklatott, hogy unatkozik, és hogy senki nem beszél vele, most meg... csak úgy hanyagol? Nem mintha hiányzott volna a sok idióta idézete és képe, de azért mégiscsak... nem stimmelt valami.
A sminkszékben ültem, és folyamatosan a telefonomat szuggeráltam.
Tényleg semmi - sóhajtottam egyet, majd Luhan felé tekintettem, de amint megláttam, hogy becsukott szemmel majd' elalszik, miközben a festéket pakolják rá, inkább visszafordultam. Pedig meg akartam tőle kérdezni, hogy vele beszélt-e Chanyeol.
Á, lehet, csak én kombinálom túl a dolgokat, és igazából semmi baja. - Hiába nyugtatgattam magam, belül tényleg azt éreztem, hogy történt vele valami, hiszen az ember nem megy fel csak úgy ilyen oldalakra, és nem adja ki magát másnak. Ráadásul nem beszélget ismeretlen emberekkel ilyen baromságokról, főleg nem saját magáról. 
- Yixing ge - lépett mellém Zitao. - Ma olyan furcsa vagy - mondta, ahogy a tükörképemmel szemezett. Összeráncolt szemöldökkel mért végig, majd ténylegesen rám nézett.
- Kicsit fáradt vagyok.
- Lu ge is - pillantott a másik székben ülőre. - Mit csináltatok ti este?
- Semmit - feleltem, de egyből eszembe jutottak Chanyeol szavai: hogy nem véletlenül vagyunk egy szobában. Istenem... - sóhajtottam.
- Mindenki készüljön - csapta össze tenyerét az egyik szervező, és elmondta a feladatunkat. Mosolyogni, élvezni a gyümölcslét (amit reklámoznunk kell) és egymás nyakára mászni. Hát ez volt a legutolsó dolog, amit most csinálni szerettem volna.
Kiállítottak minket a díszlethez, mindenkinek megmondták, hogyan álljon, mit csináljon. A kamera elindult, és mindnyájunkra felkerült az a bizonyos műmosoly, amit a trainee időszakban profira gyakoroltunk. Nem kellett újravenni a jelenetet csak kétszer, egész gyorsan megvoltunk vele, majd jött a fotózás. És akkor tudatosul bennem a fanservice igazi jelentése. Mi tényleg, szinte már reflexből nyúltunk a másik után, és már nem figyeltünk oda rá, mint a legelején.
Zitao átemelte kezét vállam felett, fejét felém fordítva mosolygott a képembe. Tudtam, hogy nem járhat más a fejében, mint az alvás vagy az evés, de kívülről azt hitték a rajongók, hogy mennyire szeretjük egymást. Egy nagy szart! (Nem mintha nem szeretném a társaimat, csak egyáltalán nem úgy, ahogy azt mások gondolják.) Felidegesített, és egy pillanatra még a művigyorom is eltűnt. Zitao értetlen nézése után csak megerőltettem magam, majd a kamera felé emeltem az ivólédobozást, és száz wattos mosollyal reklámoztam.

***

YixingLay: 

            Mi a bajod? 

Vártam egy kicsit, de nem kaptam választ. Egyre jobban kezdett izgatni, hogy mi lehet vele, de nem válaszolt. Dolgomra mentem; gondoltam, éppen eszik, mint én. Aztán mikor zuhanyozni mentem, azzal hitegettem magam, biztos ő is zuhanyozik, azért nem ír vissza. Majd az ágyba fekve komor képpel figyeltem a telefonomra. Luhan mostanában alig beszél velem, csak elvégzi az alvás előtti rutinját: egy kicsit gépezik, vagy telefonozik, végül mély álomba zuhan.
Vele is lehetett valami, vagy csak túlságosan fáradt volt, és már ezt is csak bemagyaráztam magamnak. Minden annyira nyomasztó volt mostanában: a rengeteg munka, próba, fotózás, forgatás, és majd a következő hónapban mennyi lesz a dolgunk Koreában. 
Kezdtem fáradni, és már ott voltam, hogy feladom az egészet, de akkor mindig belegondoltam, hogy mennyire fontosak nekem a többiek. Velük együtt kezdtem, velük együtt szenvedtem, nem hagyom cserben őket, sem a rajongókat. Nekem ez tényleg fontos volt, annak ellenére, hogy agyon dolgoztuk magunkat.  
„Négy órája küldve.” - olvastam a kijelzőn. 
- Na, jó! - pattantam fel az ágyból. Luhan már rég aludt, így nem zavarta, mikor kibaktattam az erkélyre a takarómmal együtt. Bezártam magam mögött a műanyagajtót, magamra terítettem az ágyneműt, és egyből benyomtam a hívás gombot, mikor Chanyeol neve szemezett velem. 
Kicsöngött. 
- Egy... – egy sípszó. - Kettő - számoltam magamban tovább, aztán a nyolcadiknál úgy voltam, hogy leszarom, és leteszem, mikor beleszólt egy fáradt hang. 
- Halló... 
- Aludtál? 
- Hyung, te vagy az... - sóhajtott egyet megkönnyebbülten. Olyan rekedtes volt a hangja. 
- Meg vagy fázva? - kérdeztem rá, magamhoz képest egész nyugodtan, pedig tényleg nagyon mérges voltam rá. 
- Nem... - dünnyögte. 
- Akkor? 
- Semmi, csak... 
- Mi semmi? - Összehúztam magamon az anyagot, hűvös volt az éjszaka. 
- Várj egy kicsit... - suttogta mélyen. Hallottam, hogy kibújik az ágyából kis susmogást meg csoszogást, aztán újból az ő hangját. - Semmi, csak veszekedtem Baekhyunnal - mondta egyszerűen. 
- Miért? 
- Nem tudom, hyung... Csak úgy kialakult az egész. Fáradt vagyok, ő is, és nagy a hajtás. 
- Tudom, de mégis... 
- Elmondtam neki is, hogy miket nézegetek - hangja kesernyésen dördült fel. 
- És? - bámultam a nagy betontömeget. 
- Hát hyung, nem mindenki olyan, mint te. 
- Megértő? - nevettem fel, s azt néztem, hogy a lélegzetem hogyan fest egy kisebb felhőt elém. Chanyeol is elnevette magát, bár tudtam, hogy nem őszintén tette. 
- Miért nem írtál nekem vissza? - tértem rá végül a bajomra. 
- Aludtam, hyung.
- Ennyi? Tudod, hogy nem veszem be. 
- Jól van. Majd írok neked, de most álmos vagyok, szóval megyek - rázott le egyszerűen, és még időm sem volt elköszönni tőle, már le is tette. 
Hitetlenkedve néztem a pirosan villogó kis ikonra, majd mikor elsötétült a képernyő, rájöttem, hogy már egy ideje csapkod a hideg szellő. Visszamentem a szobámba, aztán egy kis szerencsétlenkedéssel csak az ágyamban kötöttem ki. Luhannak semmi sem tűnt fel, az sem, hogy szidom az asztal sarkát, mert útban volt. 
Bebújtam a takaró alá, s próbáltam aludni. Álmos voltam, mégsem voltam képes figyelmen kívül hagyni a gondolataimat és aludni. Jobbra-balra fordulgattam, míg végül ott lyukadtam ki, hogy ismét telefonoztam. Olvasni akartam tovább a könyvemet (hátha attól elalszom), de abban a pillanatban, hogy megnyitottam a fájlt, megláttam egy kis narancssárga jelet felpattanni a képernyőre. 

Channie92: 

           Nem tudok aludni. 

YixingLay: 

            Unatkozol? 

Channie92: 

            Nem. 


YixingLay: 

            Pedig csak akkor szoktál rám írni. 

Channie92: 

            Haha, nagyon vicces vagy, hyung. Tudod, hogy ez nem igaz. 

YixingLay: 

            Nem? Pedig az utóbbi időben így volt. 

Channie92: 

             Jó, mert veled tudok ilyen hülyeségekről beszélni, a többiek meg tudod, milyenek. 

YixingLay: 

             Akkor elmondod, hogy mi a baj? 

Channie92: 

             Nem tudom. 


YixingLay: 

            Ma egész végig miattad idegeskedtem, szóval kötelező! 

Egy ideig nem érkezett választ, s én már alig kaptam levegőt a takaró alatt. Még elképzelni sem tudtam, hogy mi lehet vele, hogy így viselkedik. 

Channie92: 

            Hyung...Channie92: 

            Szerintem én.... 

Mi ő…? Csak... csak azt ne mondja, hogy... 

Channie92: 

            Nem igazán érzek semmit a lányok iránt... 

Ez...? Tényleg az akar lenni, aminek hiszem? 


Channie92: 

            De ugye nem fogsz utálni ezért? 

Tényleg arra gondolt... - döbbentem le. 


Channie92: 

            Te vagy a megértő hyung. Még te magad mondtad. 

Channie92: 

            Hyung, írj valamit. 


Chanyeol…

Channie92: 

           Jó, inkább vedd úgy, hogy semmit nem mondtam.

Nagy nehezen összeszedtem magam, és elkezdtem pötyögni. 

YixingLay: 

           Holnap megbeszélünk mindent, rendben? Biztosan, csak most egy kicsit... Fel kell fognom a dolgokat. 

Megírtam a válaszom, majd kikapcsoltam a netet, hogy még véletlenül se lássam, mit válaszol. Össze voltam zavarodva. Nem tudtam hová tenni Chanyeol eddigi viselkedését, de most mintha minden a helyére állt volna... Vagy csak úgy éreztem. 
Hogy fogok én erről beszélni vele? Én ezt... Miért vállalom el, hogy mindenki lelki szemetese legyek? Egy igazi hülye vagyok!

9 megjegyzés:

 1. Ooooooh te josagos eeeg Chanyeol hatitt a titkod tudtam en hogy valami ilyesmi elsz haha elvegre nemhiaba yaoi csoportban meg blogon van ez a.fici plane toled, aki szerintem.egyik legjobb yaoikat urod, hat huuuh dejoresz volt ez meg kivancsibba tett vajon mi lesz most es mit fog Yixing valaszolni es kibekul e Baekhyun Chanyeollal jaj szegenyek neveszekedjetek mar Baek olyan makacs vagy. Aztan mi lehet Luhannal o is eleg furi. Aztan kiderul egesz csapat meleg xd mekkora poen lenen ahah xdd na jooo neeeem maradjunk csak itt ez olyan joo usgsbaks varom a koviiiiiit nagyooon es hmm kiderulne Chanyeol szereti Layt fuh na azis erdekes lemne kivancsi vagyok mi lesz ebbol es koszi a reeeeesz es hamar kovit legysziiii!! ^^ ❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, aranyos vagy. Szeretek yaoit írni, valahogy jó csavarni a szálakat úgy. Chanyeol titka meg bizony, kiderült ám. :D
   Baekkel meg ki tudja már mi lesz. Amúgy örülök, hogy ilyen sok kérdés merül fel benne, majd egyszer választ is kapsz rájuk, vagyis remélem. :D
   Köszönöm a véleményed. :D

   Kiri

   Törlés
 2. alig vártam már a kövi részt és végre itt a 3. !! nagyon jó volt ez a rész is . kíváncsi vagyok hogy Lay mit fog lépni erre a " ChanYeol vagyok és nem mellesleg meleg " dologra . igaz hogy még csak most jött rá a füles magci de na . :) Lay meg megértő nem ?! na akkor írjon neki vissza :D Annyira kis édes kíváncsi vagyok a jövő részben mi lessz illetve mikor a Kínában lévő csapat vissza megy Koreába :) nagyon várom már kérlek folytasd *_* ( de a Kris & Yixinges szerepezés folytatásának is örülnék - hogyan dobogtassunk vampir szívét zombi módra )

  VálaszTörlés
 3. az esetleges helyesírás hibákért bocsi csak teloról vagyok fennt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, egy kicsit késtem... kicsit nagyon sokat késtem a fejezettel. Bocsánat, de remélhetőleg most gyorsabban fogom hozni a részeket. :D
   Hát a kövi fejezetben ki is derül, hogy mit lép ez a kis nyomi. És amúgy jaaa... D: Messze van még, de én is azon gondolkodok, hogy mi lesz, ha az M-esek visszamennek Koreába. Huhuhu . :D
   És a Krayes szerepnek a folytatása jelen pillanatban íródik, de hogy mikor lesz készen. Köszi a véleményed. :3

   Kiri

   Törlés
 4. Jaj de imádom ezt a sztorit! :D Először azzal kezdeném, hogy ugye a történet arra alapul, hogy mi fanok miket írunk, miket gondolunk róluk és bemutatja a fiúk szemszögét, miszerint a fanservice csak egy berögzült mozdulatsor, míg nekünk teljesen mást jelent. Persze ez csak az eltérő gondolkodásmód miatt alakul így, de mégis érződik az éles kettőség. Aztán itt a homoszexuálitás kérdése. Mivel nem sokat tududnk Chan kapcsolatairól, hogy viszonyul a lányokhoz, így azt tudom feltételezni, hogy a sok fici és kép nézegetése vitte ebbe az irányba. Lehet csak beképzeli, hogy ő nem tud a lányokra úgy tekinteni. Sajna tapasztaltam olyat hogy valakire az ilyen tipusú történetek, animék, mangák annyira hatottak rá, hogy ő is homoszexuális beállítottságúnak titulálta magát. Mondjuk jóval fiatalabb személyről beszélek, tehát a tizenév legelején elég nagy befolyásoló ereje lehet az ilyeneknek. Na de mindegy is. A lényeg, h izgulok mi lesz itt ezzel a 2 szerencsétlennel. Folytasd :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, de megeszlek, hogy ezt a történetemet is olvasod. És igen, annyira imádom, hogy észreveszed az "üzeneteket" is a történetben. Mármint hogy mi a mögöttes lényeg, aztán meg... ki tudja, mi lesz ott. :D
   Majd minden kiderül a továbbiakban. És bocsi a kis válaszélt, de nem tudok mit írni. xD A lényeg, hogy imádlak, yeeeeh. :3 Köszönöm a véleményt.

   Kiri

   Törlés
 5. Ójajj... Nem gondoltam volna, hogy ez a baja Chanyeolnak o.O Komolyan, gondoltam már mindenre, csak pont erre nem. Húha. Ez most sokkolt. Szegény Jongdae, teljesen megértem, hogy fel kell ezt dolgozni, szerintem nekem is kellene egy kevés idő, ha egy barátom egyik nap közölné velem. Én mondjuk nem ítélek el senki a mássága miatt, remélem, Jongdae sem fogja - márha Chanyeol tényleg nem a lányokhoz vonzódik és ez nem csak egy pillanatnyi állapot nála. Mert ha nem az, itt bizony lesz pár bonyodalom. Főleg, ha Channie drága Baekiet szemei ki magának, mert ugye neki barátnője van és Channiet mindig Baekievel hozzák össze... o.O Kezdek aggódni.
  De továbbra is imádom a történetet*-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát amúgy elég furi ez a történet tény, de amúgy semmi rejtély nincs benne, mindent csak Yixing szemszögéből látunk és úgy tudunk meg egyre több dolgot. :D És ez attól függ, hogy ő mennyire figyel, és mi érdekli őt jobban. :D Szóval lehet azért nem számítottál erre Chanyeoltól. :D Bár itt nem értem a Jongdaes dolgodat... lehet összekerted Yixinggel vagy nem tudom. :D
   Bonyodalom nem nagyon lesz amúgy, inkább csak olyan eseményeket, amik furcsa szemszögből lesznek nézve... Ez a Yixing már csak ilyen. :D
   Azért örülök, hogy tetszik és írtál véleményt. *-*

   Kiri

   Törlés