2015. június 22., hétfő

Egy szerencsétlen élete (Kris) (Y)


          Egyáltalán nem akartam én Exóval írni, tényleg nem, de egyszerűen kedvem volt egy kis Yifanhoz. Szóval hát elkezdem ezt a történetet, és nagyon, de nagyon reménykedem benne, hogy nem hagyom félbe (mert nem szeretném), mint a legutóbbi történetem. Igaz, még semmi nincs meg a fejemben, hogy hogyan fognak alakulni a dolgok; nulla alappal kezdek neki, de úgy érzem, hogy valamit mégis kihozhatok ebből a történetből.
Bétázta: Nárcisz
Yifan szemszögéből van írva.
               Figyelem: fiúxfiú szerelem!!!

Műfaj: élet

Szereplők: 


Wu Yifan 


      Egy fiatal kínai  férfi, aki nemrégiben fejezte be az egyetemet, de még nem tudott elhelyezkedni - nem hogy a szakmájában, de sehol. Úgy érzi, hogy feleslegesen él és belevegyül a szürke emberek világába, amit a legkevésbé akar, viszont mégsem tesz ellene semmit.

Byun Baekhyun 


        Egy fiatal kötekedős, kissé akaratos ember, aki Yifan osztálytársa volt középiskolában. Odavannak érte a lányok, már egyetem alatt is igazi nőcsábászként ismerték meg. Addig beszél, amíg lehet; mindenből képes kimagyarázni magát, és hát még ő maga sem érti, hogy Yifan hogyan fogadta el őt.

Park Chanyeol


    Egy fiatal koreai férfi, aki az utolsó egyetemi évét fogja kezdeni. Van egy jövőképe, aminek az eléréséért küzd, de mindezek mellett szórakozik és barátkozik, amennyit csak tud. Teljes ellentéte Yifannak, mivel mentálisan erős és határozott.

Kim Seokjin 


           Wu Yifan középiskolai évfolyamtársa volt. Egy igazi művészlélek, aki kiemelkedik a tömegből divatos és egyedi stílusával. Rendkívül okos, ezért Yifan felnéz rá.

Jung Wheein


         Park Chanyeol barátnője, aki nem rég fejezte be a középiskolát, és most jelentkezett egyetemre. Egy életvidám, szép mosolyú lány. 


Ha a fejezetekre kattintasz, ugrik is rájuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése